Smrť Bunnyho Munroa - Cave, Nick 1957-; Cave, Nicholas Edward (IKAR, 2011)
Autor uznávaný hudobník napísal román, ktorý má všetky predpoklady stať sa kultovým dielom! Majstrovsky napísaný, sprvu úsmevný, ale čoraz väčšmi tragikomický príbeh o vine, treste a pokání - metaforický príbeh na rozhraní sna a šialenstva