Aj blondínky to vedia! - 6 x 9 pohladení pre (nielen) ženskú dušu - Studeničová, Marika (IKAR, a.s, 2015)
Vtipné, milé, láskavé postrehy. Myslím si, že keby si knižku prečítala Jessica Sarah Parkerová, určite by uvažovala nad pokračovaním seriálu Sex v meste...