Aj blondínky to vedia! - 6 x 9 pohladení pre (nielen) ženskú dušu - Studeničová, Marika; Szakállová, Noémi Kolčáková (IKAR, a.s. Bratislava, 2015)
Vtipné, milé, láskavé postrehy. Myslím si, že keby si knižku prečítala Jessica Sarah Parkerová, určite by uvažovala nad pokračovaním seriálu Sex v meste...
Pavol Hammel
Každodenne zažívame množstvo rôznych situácií či zvláštnych okamihov. Takmer vždy na ne čoskoro zabudneme. Oči dokorán, otvorené srdce aj myseľ majú len niektorí ľudia. Marika k nim rozhodne patrí! Z každodenných životných príhod a postrehov tak vzniklo skvelé, pohodové čítanie, pri ktorom sa dá nielen zamyslieť a poučiť, ale aj schuti zasmiať.
Beáta Dubasová
Chcete si oddýchnuť a na nič nemyslieť? Iba sa jemne popod nos usmievať? Skúste si prečítať Marikinu knihu! A ak budete mať chuť a náladu zapamätať si z nej dve-tri príhody, tak vedzte, že nimi zaujmete každú spoločnosť a vyčaríte im úsmev na perách, rovnaký ako hral na vašich pri čítaní tejto knižky.
Keywords: Slovenská súčasná