Láska s.r.o.: Bláznivé leto - Gänger, Elisabeth (Fragment Bratislava, 2013)
Najlepšie kamarátky Maria a Lea si naplánovali so svojimi frajermi super prázdniny na ranči. V poslednej chvíli sa však dozvedia, že ich priatelia Niclas a Kerzo na ranč kašlú a radšej idú na splav. Dievčatám sa to ani trochu nepáči a rozhodnú sa, že im to spočítajú. Zamilujú sa do niekoho iného a basta! Ani netušia ako, situácia sa im zrazu vymkne z rúk...
Keywords: Beletria nad 10 rokov