Sklamanie - Steel, Danielle (Ikar, 2013)
Tridsaťdeväťročná filmová režisérka Tallie Jonesová je hollywoodskou legendou. Svoju prácu má vášnivo rada, je to stredobod jej života. Jej filmy žnú nielen pochvaly kritikov, ale majú aj divácky a komerčný úspech. Tallie má rovnako vášnivo rada aj svoju dcéru Max, ktorá študuje na univerzite, a otca Sama. Jej spolupracovník Hunter Lloyd nie je len producentom jej filmov, ale aj jej životným partnerom. A všetko v Tallinom živote funguje hlavne vďaka dokonalej práci jej oddanej asistentky Brigitte Parkerovej, s ktorou sa zoznámili ešte počas vysokoškolského štúdia ľ Brigitte je vždy elegantne oblečená a upravená, zato Tallie je prirodzene krásna a na oblečenie nedbá. Kým je Tallie ponorená do nakrúcania svojho najambicióznejšieho filmu, v jej usporiadanom svete nastanú menšie otrasy. Audit japonského sponzora odhalí nejasnosti vo finančných záznamoch Tallinho daňového účtovníka Victora Carsona. Záhadné účtenky svedčia o aktivitách, o ktorých Tallie nemala ani potuchy. Čoskoro sa ukáže, že ktosi z Tallinej tesn