Slnečná sestra. 6. diel. príbeh Elektry - Riley, Lucinda, 1965-2021 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2021)
V Slnečnej sestre spoznáme Elektru, najzraniteľnejšiu a najcitlivejšiu zo všetkých siedmich sestier. Je slávna, krásna a bohatá, ale nezvláda enormný tlak okolností a pochybných priateľov. Jej barličkami sú alkohol a drogy, nezáväzné a rýchle vzťahy ju nenapĺňajú a po smrti adoptívneho otca stráca pôdu pod nohami. Z bludného kruhu ju vytrhne list od babičky, ktorá ju pozýva do Kene v južnej Afrike.