Rozprávky o psíčkovi a mačičke - Čapek, Josef, 1887-1945 (V Levoči Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2018)
Dramatizované rozprávky
Zdroj spracovania z vydavateľstva Zune Trade, s.r.o. z roku 2013
Keywords: zvukové záznamy pre deti a mládež; české rozprávky; CD-ROM