Avengers : Rukavica nekonečna. 1. - Clevinger, Brian; Black, Lee (Avengers (SK), 2021)
Thanos, postrach vesmíru, získal kamene nekonečna, vďaka ktorým môže ovládnuť celý vesmír. Už zničili polovicu populácie všetkých svetov vrátane niekoľkých Avengerov a polovice Fantastickej štvorky. Spider-Man, Wolverin, Ms. Marvel a Doktor Doom zostavia záchrannú jednotku a vydajú sa do vesmíru, aby Thanosa zastavili. Podarí sa tejto malej skupine superhrdinov zastaviť nezastaviteľné?