Podzemie ľ Osudné tajomstvá v Podzemí - Gordon, Roderick; Williams, Brian (Fragment Bratislava, 2013)
Dobrodružstvo Willa Burrowsa pokračuje! Styxovia sa valia cez Anglicko a za sebou zanechávajú len smrť a skazu. Zdá sa, že tentoraz ich už nič nezastaví. Azda len zázrak môže zachrániť ľudstvo. Hlboko vnútri zeme musia Will a Elliottová odhaliť dávne tajomstvá, ktoré majú zásadný význam pre život ľudí a styxovů
Šiesty záverečný diel napínavej dobrodružnej série Podzemie.
Keywords: Beletria nad 10 rokov