Slávna päťka 10 10. Slávna päťka na Mĺkvej vode - Blyton, Enid; Klenková, Mária (Slovart Bratislava, 2019)
Desiate napínavé dobrodružstvo Slávnej päťky. Dva stromy, Mĺkva voda, Bezočivá Jana a Stračena vie všetko ľ tento čudný odkaz spôsobí, že výlet Slávnej päťky sa zmení na honbu za pokladom. Slávni pátrači sa navyše dopočujú o úteku odsúdeného. Polícia nepomôže, takže nemajú na výber ľ opäť budú riešiť túto záhadu sami...
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. do 10 r; vhodne 8+