Slávna päťka. 4. : Slávna päťka na Pašeráckom vŕšku - Blyton, Enid 1897-1968 (Slávna päťka, 2016)
Veľkonočné prázdniny, tajomný kaštieľ na vŕšku, domáci pán nemá rád psy, strýčka Quentina unesú, Tim sa osvedčí ako neohrozený záchranár. To všetko nájdete v štvrtom pokračovaní dobrodružstiev Slávnej päťky.