Slávna päťka 4. Slávna päťka na Pašeráckom vŕšku - Blyton, Enid 1897-1968; Klenová, Mária (Slovart Bratislava, 2016)
Veľkonočné prázdniny, tajomný kaštieľ na vŕšku, domáci pán nemá rád psy, strýčka Quentina unesú, Tim sa osvedčí ako neohrozený záchranár. To všetko nájdete v štvrtom pokračovaní dobrodružstiev Slávnej päťky.
Veľkonočné prázdniny, tajomný kaštieľ na vŕšku, domáci pán nemá rád psy, strýčka Quentina unesú, Tim sa osvedčí ako neohrozený záchranár. To všetko nájdete v štvrtom pokračovaní dobrodružstiev Slávnej päťky. zdroj: preskoly.sk
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. do 10 r