Slávna päťka. 6. : Slávna päťka znovu na ostrove - Blyton, Enid 1897-1968 (Slávna päťka, 2017)
V šiestej časti známej série napínavých príbehov sa Slávna päťka ľ Julian, Dick, George, Anna a pes Timothy ľ znova ocitne na ostrove pokladov! Zažijete s nimi ďalšie nebezpečné dobrodružstvo. Päťka strávi prázdniny v Kirrinovskej chalupe a nikto z nich netuší, čo strýko Quentin chystá počas výletu na Georginom ostrove. Čo sa stane v kameňolome? Čo znamená záhadný signál? A ako sa skončí toto nové dobrodružstvo Slávnej päťky? Len si to prečítajte!