Slávna päťka 7. 7. : Slávna päťka ide táboriť - Blyton, Enid (Slávna päťka, 2017)
Siedme pokračovanie obľúbenej série Slávna päťka zaujme všetkých, malých i veľkých, milovníkov dobrodružstva. Julian, Dick, Anna, George a pes Timothy stanujú na slatinách a prežívajú ďalšie zo svojich vzrušujúcich zážitkov ľ v noci sa im zjavujú strašidelné vlaky a v tuneli sa dejú záhadné veci. Ponorte sa do sveta tajomstiev a rozlúštite so Slávnou päťkou ďalšiu záhadu.