Slávna päťka 7 7. Slávna päťka ide táboriť - Blyton, Enid; Klenková, Mária (Slovart Bratislava, 2017)
Siedme pokračovanie obľúbenej série Slávna päťka zaujme všetkých, malých i veľkých, milovníkov dobrodružstva. Julian, Dick, Anna, George a pes Timothy stanujú na slatinách a prežívajú ďalšie zo svojich vzrušujúcich zážitkov ľ v noci sa im zjavujú strašidelné vlaky a v tuneli sa dejú záhadné veci. Ponorte sa do sveta tajomstiev a rozlúštite so Slávnou päťkou ďalšiu záhadu.
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. do 10 r; vhodne 8+