8. Slávna päťka 8 Slávna päťka má problémy - Blyton, Enid; Klenková, Mária (Slovart Bratislava, 2017)
V ôsmej časti obľúbenej série Slávna päťka naši piati kamaráti pátrajú po tom, čo sa deje vo veľkom sídle na Sovom vrchu. Jedného dňa sa vyberú do podzemia. No železná brána sa za nimi zrazu z ničoho nič zatvorí. Aký skvelý nápad dostane Julian? Čo sa stane v tajnej izbe? Záver bude určite napínavý! Tak si to prečítajte!
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. do 10 r; vhodne 8+