Tom Gates 14 - Dnes sa mi (takmer) všetko darí - Pichon, Liz; Kočan, Branislav (Slovart Bratislava, 2019)
Tom Gates má dokonalé plány! Chce napísať viac pesničiek o dôležitých veciach, ako sú sušienky, a zabezpečiť, aby bolo čo POD ZUB. Za každú cenu sa musí vyhnúť Delii.Myslí si totiž, že SNORIL v jej izbe! A navyše by mal čo najviac kresliť, hlavne ak ho práve špehuje Marcus.Tak čo myslíte? Podarí sa mu svoje plány dodržať?
Keywords: Bel. do 10 r; 7+