Tom Gates 15 - Si poradí so všetkým (alebo ani nie?) - Pichon, Liz (Tom Gates, 2020)
Obľúbený Tom Gates sa vracia už v pätnástom pokračovaní svojich dočarbaných denníkov. Pridajte sa k nemu a prežite tie najstrelenejšie dobrodružstvá, inšpirujte sa srandičkami, výčinmi a vtipmi! V tejto knihe nájdete PRÍŠERY, ZÁHADY, HUDOBNÝ FESTIVAL, VECI, čo zmizli, samozrejme, Toma a, nanešťastie, aj Marcusa (nemusí to byť v tomto poradí). Navyše sa zoznámite s veľmi prísnou suplujúcou učiteľkou, no nedajte sa ňou odradiť, Tom si s ňou predsa poradí! Pustite sa do čítania, zdá sa, že všetko ide opäť skvele. Takmer...