Tom Gates 18: Chaos na desiatu - Pichon, Liz (Tom Gates, 2023)
Ak si myslíte, že vás Tom už nemá čím prekvapiť, tak to sa teda mýlite! V živote tohto celkom normálneho chlapca totiž vládne jeden veľký chaos, hromada drobných nedopatrení, ale aj geniálnych nápadov. Tentoraz si pre vás autorka pripravila desať krátkych príbehov, pri ktorých sa jednoducho nedá nesmiať. Tom v sebe objaví nečakaný spisovateľský talent, naučí sa štrikovať, zasekne sa vo výťahu s... No nepredbiehajme! Všetko sa dozviete v pravý čas.