Plakať prísne zakázané - Simmel, Johannes Mario, 1924-2009 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2016)
Príbeh 12 - ročnej Márie , ktorá má nezvestného otca po skončení 2. svet. vojny a mamu ťažko chorú.