Odvážni kamaráti - Kaminská, Renata, 1983- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2014)
V príbehu sa stretávame so žltou lokomotívou Zuzankou. Je dobrá a milá, ale ťažko si hľadá kamarátov. Niektorí spolužiaci z Dopravnej školy sa jej preto smejú a občas sa k nej nesprávajú pekne. Šimonovi je Zuzanky ľúto, ale má strach, že keď sa s ňou začne hrať, ostatní sa mu budú smiať. Nájde Šimon nakoniec odvahu a skamaráti sa so Zuzankou?