Nežná náruč vetra - Stainforth, Alexander, 1982- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
Amelia už kvôli manželovi prišla o dve deti a to tretie, ktoré čaká, si vziať nenechá. Charlesova krutosť však neutícha, ale Amelii sa podarí oslobodiť. Odcestuje do sídla Summershine, kde jej pokoj trvá len krátku chvíľu. Minulosť sa pomaly vynára, tajomstvá rodiny sa odhaľujú. Má Amelia právo na šťastie? Dokáže sa vyslobodiť a uniknúť tieňom minulosti?