Brumlíčkove rozprávky - Bendová, Krista; Cpin, Peter (BUVIK, 2012)
Veselé rozprávky o medvedíkovi Brumlíčkovi, ktorý nemôže zaspať zimným spánkom
a preto si sám rozpráva uspávacie rozprávky: o Bertusovi Hubertusovi, medveďovi Krepdešínovi, kráľovi Nanukodonozorovi a mnoho iných. Dozviete sa aj dôležitú vec, čo je to macospacolín.
Publikácia bola zakúpená s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR
Keywords: Beletria do 10 rokov