Hubertove ženy - Macháčová, Adriana (IKAR, a.s. Bratislava, 2015)
Ak vás zasiahne zrada na najcitlivejšom mieste a ešte od najbližšej osoby, pretrhne sa aj to najpevnejšie ľ pokrvné ľ puto. Emu a Lýdiu rozdelila láska k jednému mužovi. Aký je Hubert naozaj a kto koho v skutočnosti zradil? Dá sa vôbec napraviť minulosť a komu možno vo svete plnom intríg veriť? Pomôže rozlúsknuť tajomstvá dvoch rodín záhadný denník?
V Macháčovej príbehu s detektívnou zápletkou vášeň a pomsta takmer zničia každého, kto prestane vnímať svet čistými očami a neskazeným srdcom.
Publikácia bola zakúpená s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR
Keywords: Slovenská súčasná