Slavnosti sněženek : povídky leden - únor 1975 - Hrabal, Bohumil, 1914-1997 (Mladá fronta, 2024)
Povídky ze 70. let 20. století o lidech, kteří si uchovali pohled první lásky na tento svět i na často nelehký život.