Slavnosti sněženek : povídky leden - únor 1975 - Hrabal, Bohumil, 1914-1997 (V Praze : Mladá fronta, 2024)
Povídky ze 70. let 20. století o lidech, kteří si uchovali pohled první lásky na tento svět i na často nelehký život.
Polomy v lese -- Hostinec U Bernardýna -- Měsíčná noc -- Pan Metek -- Zdivočelá kráva -- Králíčci v křídle -- Čekání na chleba -- Jumbo -- Nejkrásnější oči -- Mazánkův zázrak -- Slavnost sněženek -- Přátelé -- Školení -- Leli -- Dětský den -- Beatrice -- Lucinka a Pavlína -- Hostina -- Variace na krásnou slečnu -- Pan Iontek -- Vlasy jako pivovarník -- Rukověť pábitelského učně
Keywords: české povídky; Czech short stories