Ten pravý a tá ľavá : Romantická komédia s veľkým srdcom - Bryndza, Robert (Ikar, 2016)
Natalie Loveová celý život usilovne a tvrdo pracovala, aby si splnila svoje sny. Riadi úspešné divadlo v londýnskej štvrti Soho, v ktorom sa práve chystajú angažovať jednu z najväčších hollywoodskych hviezd, miláčika všetkých žien Ryana, a dokonca má aj "dokonalého" frajera, učiteľa jogy Benjamina ľ Namaste!