Ten pravý a tá ľavá Romantická komédia s veľkým srdcom - Bryndza, Robert; Bryndza, Ján (Ikar Bratislava, 2016)
Natalie Loveová celý život usilovne a tvrdo pracovala, aby si splnila svoje sny. Riadi úspešné divadlo v londýnskej štvrti Soho, v ktorom sa práve chystajú angažovať jednu z najväčších hollywoodskych hviezd, miláčika všetkých žien Ryana, a dokonca má aj "dokonalého" frajera, učiteľa jogy Benjamina ľ Namaste!
Londýn sa stal pre Natalie útočiskom pred jej chaotickou rodinou, ktorá žije na vidieku v Devone, aj pred jej prvou láskou Jamiem, ktorému ušla spred oltára. Po pätnástich rokoch sa však odrazu zjaví rovno pred jej divadlom...
A odrazu udalosti v Soho naberú prudký spád! Udrží Natalie svoj svet pokope bez ujmy, zistí, kto je pre ňu skutočne ten pravý aj to, že možno ona po celý čas nebola tá ľavá?
Keywords: Beletria pre dospelých; Román pre ženy