Karlík a továrna na čokoládu - Dahl, Roald, 1916-1990; Blake, Quentin, 1932-; Kořán, Jaroslav, 1940-2017; Šrut, Pavel, 1940-2018 (Praha : Euromedia Group, 2023)
Moderní pohádka o chudém chlapci, kterému se splní jeho velký sen, vypraví se na prohlídku továrny na čokoládu.
Keywords: anglické příběhy; publikace pro děti; English stories; children's literature