Hrana - Deaver, Jeffery, 1950- (IKAR, 2011)
Loving je nemilosrdný nájomný zločinec, ktorého cieľom je na objednávku vytiahnuť informácie od obetí. Urobí čokoľvek, aby to dosiahol, neštíti sa únosu, mučenia ani zabíjania