Sviňa život - Chmelová, Jana (Motýľ, 2010)
Príbehy hrdinov v tejto knihe poukazujú na problémy spoločnosti, na jej falošné ľudské hodnoty, pretvárku a na zlú, až celkom absentujúcu komunikáciu medzi najbližšími.