Chatrč - Young, William Paul, 1955-; Jacobsen, Wayne, 1953-; Cummings, Brad (Euromedia Group ,k.s. Praha, 2009)
Román - Chatrč... v ktorej sa tragédia konfrontuje s večnosťou. Missy, najmladšiu dcéru Mackenzieho Allena Philipsa, unesú počas rodinného výletu, a v opustenej chatrči hlboko v oregonskej divočine sa nájde dôkaz, že ju zrejme brutálne zavraždili