Láska je výhra - Willett, Marcia, 1945-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Autorka ako majstrovská rozprávačka nám opäť ponúka pútavý, umne osnovaný príbeh a presvedčivé stvárnenie ľudských charakterov. Uplynulo tridsať rokov, čo siroty Chadwickovcov prišli do rodinného sídla Citadela na pobreží anglického Devonu ...
Načítala: Beáta Drotárová
Pre nevidiacich a slabozrakých