Keď raz pochopíš - Mišovičová, Kristína, 1981- (SKN, 2010)
Keď jedného dňa Monika podvedie svojho manžela s Michalom, netuší, aké ďalekosiahle následky to bude mať pre jej ďalší život. Zatiaľ čo sa umára výčitkami svedomia, postupne rozmotáva klbko svojho manželského života