Rudolf Krivoš svedectvá/Signály/Odkazy - Bachratý, Bohumír, 1942-; Jurečková, Janka; Paško, Peter (Bratislava Galéria Nedbalka, 2015)
Slovenský maliar - výtvarné umenie.
Publikácia slúži ako katalóg k výstave v Galérii Nedbalka
Bibliografia s. 110-111
Keywords: Krivoš, Rudolf, -- 1933-; maliari; Painters; slovenské maliarstvo; moderné maliarstvo; Slovak painting; Modern painting; Slovensko; Slovakia