Cari Mori - Harris, Thomas; Kopecký, Milan (Ikar Bratislava, 2020)
Schneider je zvrhlý sadista, ktorý sa živí zohavovaním dievčat pre klientov a Cari predstavuje lukratívnu korisť, ale ona dobre pozná zásady prežitia.