Jedným vrzom - Cigánová , Zuzana (Bratislava)
Dve panie, ktoré sa náhodne stretnú, odkrývajú v následných rozhovoroch i príhodách traumy z minulosti i zo súčasnosti. Sú si navzájom kamarátkami i spriaznenými dušami, suplujú si neexistujúcu či odcudzenú rodinu. Spolu riešia neľahkú finančnú situáciu. Pomerne pochmúrny priebeh čítania spríjemňuje vidina svetla na konci tunela, viera, že každý môže zažiť niečo pekné, že priateľstvo i láska môžu kvitnúť v každom veku. Konverzačne opäť brilantné dielo si zaslúži pozornosť čitateľov.