Bosorkina dcéra - Pronská, Jana, 1972- (2018)
Krásna Soraya, dcéra maurského emira, sa po upálení svojej matky skrýva pred dôstojníkom inkvizície De Vascadom. Aj keď jej vyslanec francúzskeho kráľa poskytne ochranu, mladí ľudia musia prekonať ešte veľa prekážok, aby ich láska mohla byť naplnená.