Džínsový denník. 2 - Šulajová, Zuzka, 1985- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Paula a jej starí kamaráti sú už v druhom ročníku, pomaly, ale isto dospievajú, hľadajú sa a zisťujú, čo vlastne od života chcú. Na tejto ceste ich čakajú nové tváre, nové zážitky i nové výzvy