Temnejšia než noc - Connelly, Michael; Frank, Patrick (Slovart Bratislava, 2021)
Známy vyšetrovateľ Terry Mc Caleb je poverený vyšetrovaním rituálnej vraždy, ktorá bola naaranžovaná podľa obrazov maliara Hieronyma Boscha