Geier - Skordeman, Gustaf (Ikar, 2021)
Sara Nowakowa pracuje v oddelení, ktoré vyšetruje prostitúciu a obchod s bielym mäsom. Prípad vraždy Stellana Bromana nepatrí do jej kompetencie, ale rodinu Bromanovcov pozná už od detstva, a tak sa na vlastnú päsť púšťa do pátrania po motívoch nezvyčajnej vraždy. Sara netuší, že záhadné slovo tvorí len jeden kúsok skladačky z oveľa zamotanejšieho a desivejšieho prípadu, otvoreného už päťdesiat rokov.