Ťaživé ticho - Bryndza, Robert, 1979-; Húsková, Stanislava (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Maggie je úspešnou lekárkou a s manželom Willom žijú život, aký si vysnívali. Jedného dňa však do nemocnice privezú postreleného Willa. Maggie je presvedčená, že sa stal obeťou vlámania. Policajná správa však znie jasne: spúšť potiahol Will sám. Po pohrebe odchádza Maggie do ich prázdninového domu, aby unikla realite. Lenže všetko ju to dostihne a pravda je oveľa temnejšia, než čakala.
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; anglické romány; detektívne romány; trilery (romány)