Tiene raz pominú - Austin, Lynn N., 1949-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Invázia nacistov do neutrálneho Holandska dramaticky zmení životy troch žien: Leny, jej dcéry Ans a mladej huslistky Miriam. Každá z nich musí prekľučkovať zložitou spleťou rozhodnutí a ich následkov. Životné cesty týchto troch žien sa v dôsledku nacistickej invázie nečakane pretnú. Román je povznášajúcim svedectvom o prekvapivej odolnosti ľudského ducha a sile viery a lásky, ktoré nás dokážu previesť aj tými najťažšími skúškami.
Keywords: zvukové záznamy; americké romány; vojnové romány