Očarovaná - Day, Sylvia (Mladá Fronta, 2014)
Max Westin. Byl ztělesněním sexu, cítila to z něj. Doslova to z něj vyzařovalo. Celkově působil poněkud drsně a hrubě. Byl primitivní bytostí. Stejně jako ona.