Očarovaná - Day, Sylvia (Mladá Fronta Praha, 2014)
Max Westin. Byl ztělesněním sexu, cítila to z něj. Doslova to z něj vyzařovalo. Celkově působil poněkud drsně a hrubě. Byl primitivní bytostí. Stejně jako ona.
Max Westin podržel její ruku ve své o chvilku déle, než to vyžadovaly konvence. Jeho pohled zpoza hustých řas jasně říkal, jaké s ní má plány. Chtěl ji zkrotitů
"Victorie.ö
Její jméno, jediné slovo. Pronesl ho však s takovou majetnickostí! Náhle měla dojem, jako by jí už upínal obojek kolem krku.
"Máš to v povaze," zašeptal jí do ucha. "Cítíš tu touhu nechat se ovládnout.ö
V této hře na kočku a myš je všechno iluzí. Jen vášeň je skutečná...
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Spoločenské romány