Súkromné problémy časť 6. Elaia - Repová, Hana, 1980-; Turčanová, Katarína (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Elaia, posledná zo Sebastianových súrodencov, si zvyká na život v Nemecku, v snahe uniknúť z dosahu despotického otca a vyhnúť sa samote. Začiatky v cudzej krajine sú však ťažké. Ani prítomnosť Sebastiana a Kassandry jej nedáva pocit domova. Všetko ešte viac komplikuje jej nevyspytateľný šéf a nevyriešená situácia s bývaním. V najnevhodnejšej chvíli ju zastihne správa z rodného Grécka, ktorá nanovo rozhodí kocky jej života...
Keywords: zvukové záznamy; slovenské romány; ľúbostné romány