Súkromné problémy. časť 5.. Kassandra - Repová, Hana, 1980- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
Kassandra si svoj život presne naplánovala a nikomu nedovolí, aby jej život ovplyvnil. Darí sa jej to až do času, keď jej sestra Elaia oznámi, že ich hľadá nevlastný brat - Sebastian. Osud jej do cesty posiela nielen Sebastiana, ale aj muža, na ktorého chcela zabudnúť. Darmo si nahovára, že k nemu už nič necíti. Ani Jakob nezabudol a jediný pohľad na Kassandru prinavráti všetky bolestivé spomienky.