Kto získa vikomta? - Hunter, Kristi Ann; Richterová, Ingrida (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2022)
Pre slečnu Biancu Snowleyovú je stajňa na susednom panstve útočiskom už niekoľko rokov. Keď sa tam jedného dňa objaví akýsi cudzinec a zdá sa, že sa pokúša ukradnúť kone, bez váhania sa ich pustí brániť. Neskôr však zisťuje, že tento prišelec je novým majiteľom panstva i stajní, a veľmi rýchlo podľahne šarmu tohto výnimočného mladého muža.
1. diel série Srdcia na pláni
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; historické romány