Stříbrná křídla : nejkrutější pomstu může přichystat jedině žena - Läckberg, Camilla, 1974- (Metafora, 2020)
Volné pokračování mezinárodního bestselleru Zlatá klec sleduje další osudy bývalých manželů Faye a Jacka, kteří mezi sebou svádějí nesmiřitelný a tvrdý souboj o majetek prosperující firmy.