Stříbrná křídla : nejkrutější pomstu může přichystat jedině žena - Läckberg, Camilla, 1974-; Severýn, Martin, 1985- (V Praze : Metafora, 2020)
Volné pokračování mezinárodního bestselleru Zlatá klec sleduje další osudy bývalých manželů Faye a Jacka, kteří mezi sebou svádějí nesmiřitelný a tvrdý souboj o majetek prosperující firmy.
Přeloženo ze švédštiny
Keywords: švédské romány; psychologické romány; Swedish fiction; psychological novels